loading
Sensiball VR Resmi sitesine erişim sağlıyorsunuz

Aspire Academy ile görüşmeler başladı

blog images

Aspire Academy Katar’da kurulmuş ve Katarlı sporcuları araştırmak ve geliştirmek amacıyla kurulan dünyaca ünlü bir futbol akademisidir. Sensiball VR ile ilk teması gerçekleştiren Aspire Academy, bu görüşmede Sensiball VR’ı deneyimledi.

 

 

 Sensiball VR’ın kendi eğitim sistemlerinde nasıl yer alabileceği konusunda istişareler yapıldı. Bu istişareler sonunda Sensiball VR’ın gündelik antrenmanları destekleyen çok verimli bir inovasyon olduğunu ilettiler. Antrenman öncesi ve antrenman sonrası öğrenilen teknik çalışmaların hazırlıkları ve pekiştirilmesi çalışmalarında, rahatça kullanılabileceğini belirten Aspire Academy ekibi, bunlara ek olarak konsantrasyon, oyun zekası gelişimi, oyunu hızlı okuma yeteneklerinin geliştirilmesi ve sakatlık sonrası rehabilitasyon süreçlerinde hızla gelişim sağlayabilecekleri bir platform olduğunu belirttiler.

 

Sensiball VR yönetici ekibi ile temasları devam ettirme kararı alan Aspire Academy, Sensiball VR tarafından geliştirilen benzersiz teknolojiyi kullanma kararı alma yolunda somut adımlar atan ilk özel teşebbüs oldu. Yakın zamanda tekrar temasa geçeceklerini belirten Katarlı ekip, Sensiball VR çözümleri üzerine satın alma görüşmelerine başlayacak.